Onze honden

Nengaira Excellent Flame

Roepnaam: Nyah

Leeftijd: 6 jaar

Onze vierde RR, een uitzonderlijk lieve en zachtaardige hond. Ze is altijd in voor een knuffel en een aai. Nyah luistert goed en is rustig in huis. Buiten gaan echter alle remmen los en speelt ze wild, zoals het een echte ridgeback betaamt.

Cody

Roepnaam: Co

Leeftijd: 4 jaar

Een vreemde eend in de bijt....... Cody's moeder is een ridgeback en zijn vader een weimaraner. Geen ongelukje, maar een weloverwogen keuze! De karaktereigenschappen van deze mooie rassen zorgen voor een bijzondere hond, zowel in uiterlijk als karakter.

Roodpronk Tatajuba

Roepnaam: Juba

Leeftijd: 1,5 jaar

Onze vijfde RR, uit Nyah's tweede nest. Haar vader is de lieve Tommy. We hopen veel mooie avonturen met haar te beleven.

In memoriam:

Thandiwe Fenya Kangaira

Roepnaam: Tips

Onze eerst RR, als jonge hond behoorlijk ondeugend en met een eigen wil. Na gehoorzaamheid tot de GG1 en de wedstrijdgroep bij agility was ze haar wilde haren gelukkig een beetje kwijt. Fenya was een stabiele teef en dwong altijd op rustige wijze respect af bij andere honden.

In memoriam:

Graef Cooper van Aemburen

Roepnaam: Coops

Onze tweede RR en maatje van Fenya. Hij werd door Fenya met strenge poot opgevoed. Ze was zijn grote voorbeeld, hij volgde haar overal. Een grote vriendelijke reus, met een heel klein hartje.

In memoriam:

Raf


Onze derde RR, een hele lieve en vriendelijke hond, met een tomeloze energie. Helaas is Raf op jonge leeftijd door een tragisch ongeluk om het leven gekomen. We hadden puppy Nyah toen net 5 weken in huis.